Avem nevoie de :
- 2 chifle , 2 oua , cascaval ras , salam , sare , piper , chives
Preparam asa :
Se taie un capac chiflelor , se scoate miezul cu grija . In gaura rezultata se pune cascaval ras , salam taiat cubulete mici . Se sparge cu grija un ou in chifla , se pune sare si piper si se presara deasupra chives tocat marunt .
Se aseaza chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor , preincalzit la 180 grade , pana cand oul ajunge la consistenta dorita ( eu prefer galbenusul moale , asa ca am lasat vreo 15 minute ).
Chifla crocanta , galbenusul moale , perfect din punctul meu de vedere . Alaturi niste rosii dulci si o felie de halloumi la gratar ...mic dejun de vis .
chiar ca arata super, inca nu am incercat!
RăspundețiȘtergereSi eu le am in plan, lui dl.Any cred ca o sa-i placa tare mult!
RăspundețiȘtergereun deliciu atat de simplu, dar atat de bun!!!
RăspundețiȘtergereSi mie tot cu galbenusul moale imi place,delicios!Pupici
RăspundețiȘtergereaiii..dar cat de bine arata!!super pt un mic dejun.
RăspundețiȘtergereSunt foarte bune si frumoase.Si eu le fac deseori.
RăspundețiȘtergereLa multi ani printesei tale dragi.
Pupici!
E chiar prima data cand vad reteta asta. Foarte apetisant. O retin pentru vremuri racoroase. Ezit sa ma apropii de cuptor in perioada asta.
RăspundețiȘtergereCe bine arata si ce idee geniala! pup
RăspundețiȘtergereSuper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru vizita si comentarii tuturor . Cine le-a facut stie cat sunt de bune , iar cine nu le-a facut ...sa le incerce cu incredere . Va pup.
RăspundețiȘtergere