Am gasit pierduta prin dulap o conserva de ciuperci . Am cumparat-o cu ceva timp in urma si am uitat de ea . Mi-a fost drag de ciupercutele champignon mici cat un nasturel . Aseara m-am gandit sa o folosesc la o salata , dar varianta "imbunatatita ".
Avem nevoie de :
- 1 conserva (400 g ) ciuperci champignon mici , 2 catei de usturoi , 3 linguri maioneza , 1 lingura smantana fermentata , 1 lingurita mustar , sare , piper , patrunjel verde
Preparam asa:
Ciupercile se scurg de apa si se taie sferturi . Usturoiul se piseaza si se aduaga la ciuperci . Maioneza se amesteca cu smantana si mustarul si se toarna peste ciuperci . Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se adauga patrunjel verde tocat marunt .
Simplu ca buna ziua , rapid si gustos .
Preferata mea! As putea sa nu ma mai opresc din mancat:-)
RăspundețiȘtergerePortie dubla te rog!!;)pupicei
RăspundețiȘtergereSuper salata de ciupercute,le ador!pupici!
RăspundețiȘtergereUn plato exquisito de setas y muy saludable,me encantan.Los canelones lucen sabrosos una delicia,abrazos grandes
RăspundețiȘtergereTare-mi plac ciupercile!!! buna combinatie ! pup
RăspundețiȘtergereSi mie imi place foarte mult , dar sunt singura din casa care o consuma :), asa ca rar prestez .
RăspundețiȘtergere