Se pot face cu carne de pui ( piept ) sau carne de porc . Eu am avut niste muschi de porc , asa ca l-am folosit . Foarte aromate si colorate .
Avem nevoie de :
- cca. 500 g muschi de porc ( 6 felii ) , 1/2 ceapa mare , 2 catei de usturoi , un pumn de masline negre , 2 linguri de mustar , patrunjel verde , 1 castravete murat , 1 gogosar murat , sare , piper , faina , 1 ou , pesmet , ulei
Preparam asa :
Feliile de carne se bat cu ciocanul de carne . Se condimenteaza cu sare si piper .
Ceapa se taie marunt , usturoiul se taie feliute , maslinele se taie rondele , patrunjelul verde se toaca . Se amesteca toate cu mustarul .Cu aceasta pasta se unge fiecare felie de carne . Deasupra se aseaza bastonase de castravete si gogosar murat . Se inchid snitelele cu scobitori si se dau prin faina , apoi prin ou batut si prin pesmet .
Se prajesc in ulei incins , apoi se scot pe servetel absorbant pentru a elimina surplusul de ulei .
Se servesc calde alaturi de garnitura dorita .
Eu am servit alaturi de pilaf de bulgur .
Arata grozav !!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Mona
ȘtergereDorina, s-a dus zapada asa-i? Se vede soarele in pozele tale si cred ca esti foarte fericita :)!
RăspundețiȘtergereImi plac snitelele, o farfurie colorata si vesela!
S-a dus Any , s-a dus , Domane ajuta :)E soare si bine si-mi ridica mult moralul .
ȘtergereMultumesc !
Apetisante snitelul tau,mi-ai facut o pofta de zile mari!Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Flory . Te invit la masa !
RăspundețiȘtergereNemaipomenit de bune aceste snitele ale tale.
RăspundețiȘtergerePup!
Merci , te pup si eu
Ștergere