luni, 4 iulie 2011

Snitele din piept de pui in crusta de bere

Inspirata de snitelele postate de BD la ea pe blog , am facut si eu ieri , dar din piept de pui , pentru ca la noi in casa se mananca mai rar carne de porc.Cantitatile sunt "la ochi" , nu pot spune exact cat am folosit din fiecare ingredient.Cert e ca sunt crocante si gustoase.



Avem nevoie de :
- piept de pui , bere , faina , oua , sare , piper , cascaval. , ulei pentru prajit.

Preparam asa:
Pieptul de pui se spala , se sterge si se fileteaza.Se bate usor cu ciocanul si se sareaza si pipereaza.
Ouale se bat usor ,se adauga sare si piper ,  se amesteca cu faina , bere , si cascaval ras pe razatoarea mica.Amestecul trebuie sa aibe consistenta unui aluat de clatite.
Carnea se da prin faina , apoi prin amestecul de oua.Se prajesc snitelele in ulei incins , apoi se scot pe servetel absorbant.



Am servit cu niste cartofi noi la cuptor si salata de varza.Bineinteles si o bere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...