miercuri, 13 iulie 2011

Piept de pui umplut cu ardei gras

Daca tot am gasit mod de utilizare  la untul de arahide  , se cerea si niste carnita de pui .Aveam niste piept de pui si l-am intors pe toate partile , sa vad ce pot face din el.ma batea gandul sa-l tai fasii , sa-l prajesc putin si sa-l "arunc" in sos , dar asa mofturoasa casei sigur nu punea gura pe el.Asa ca l-am umplut si l-am "aruncat" in cuptor.Si sos isi pune fiecare doritor in farfurie .


Avem nevoie de :
- 1 piept de pui , 1/2 ardei gras , 50 g cascaval , sare , piper , ulei

Preparam asa :
Pieptul de pui se taie pe orizontala , dar nu pana la capat , astfel incat sa se poata "deschide".Se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.Se rade cascaval pe el.Ardeiul se taie bastonase si se aranjeaza pe felia de carne .Carnea se pliaza si se prinde cu scobitori.Se stropeste cu ulei , se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor.Spre final se desface din folie si se mai lasa in cuptor cateva minute , sa se "bronzeze " putin.



Servit cu sos de unt de arahide .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...