Avem nevoie de :
- cascaval , bacon felii subtiri , oua , faina , pesmet , ulei , sare , piper
Preparam asa:
Cascavalul se taie felii groase de cca.1 cm .Ouale se bat cu sare si piper . Cascavalul se inveleste in bacon , se da prin faina , prin ou , prin pesmet , din nou prin ou si prin pesmet .
Se prajesc in ulei incins si se scot pe servetel absorbant . Se servesc cu garnitura dorita .
this is just awesome dear...yummy..
RăspundețiȘtergereTasty Appetite
interesanta reteta.o sa incerc cu sunca de curcan sau pui.arata tare bine.
RăspundețiȘtergereo zi minunata!
PS:daca te consolaza nu esti singura care primeste raspuns "ce vrei tu " la intrebari legate de meniul zilei.ma gandesc sa facem un club,cred ca multe sunt gospodinele in aceeasi situatiie
Bun , acum ma simt mai bine :)) , mai sunt si alte neveste "necajite" ca mine.
RăspundețiȘtergerePupici. Merci de vizita.
Arata exact ca la restaurant, felicitari :). Trebuie sa incerc si eu pachetelele acestea.
RăspundețiȘtergereMultumesc Ralu
RăspundețiȘtergere