duminică, 20 februarie 2011

Pui cu legume , sos de soia si susan

Au "dat " chinezariile in mine ieri , asa ca m-am pus pe treaba.


Avem nevoie de:
- 1 piept de pui , 1/2 ardei gras verde , 1/2 ardei gras rosu , 1 ceapa mica , 1/2 conserva ciuperci , sos de soia , susan , ulei , sare , piper.

Preparam asa:
Pieptul de pui condimentat  , taiat fasii se pune la prajit in ulei , se lasa cateva minute pana prinde culoare , apoi se scoate si se tine la cald . In uleiul ramas se pune ceapa tocata marunt , se caleste pana devine aurie , apoi se adauga ardeiul taiat fasii si ciupercile.Dupa 2-3 minute se aduce inapoi in tigaie pieptul de pui , se toarna sos se soia , se presara cu susan si se mai lasa putin pe foc.


Se serveste cu orez .

3 comentarii:

  1. Si pe mine ma atrag tot mai mult mancarurile cu orez si pui.Si eu am facut ceva in genul dar nimic chinezesc :)
    Arata foarte bine papa tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este plato se ve muy rico,muy lindo,la carne se ve tierna,abrazos.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...