E prima mea incercare , ce-i drept reusita , de musaca de cartofi .
Avem nevoie de:
- 4-5 cartofi , 500 g carne tocata , 1 ceapa , 4-5 linguri sos de rosii , 2 oua , cascaval , ulei ,unt , sare , piper , busuioc
Preparam asa:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga carnea tocata si se caleste si ea pana devine albicioasa , semn ca incepe sa se faca.Se adauga sare , piper , busuioc si sosul de rosii si se mai lasa cateva minute pe foc.
Cartofii se taie chipsuri si se prajesc in putin ulei.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt , se pune un strat de felii de cartofi , se condimenteaza , unul de carne.Se alterneaza astfel straturile , ultimul fiind de cartofi.Ouale se bat bine si se toarna peste ultimul strat de cartofi.Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pana se face oul deasupra si se topeste cascavalul.
- 4-5 cartofi , 500 g carne tocata , 1 ceapa , 4-5 linguri sos de rosii , 2 oua , cascaval , ulei ,unt , sare , piper , busuioc
Preparam asa:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga carnea tocata si se caleste si ea pana devine albicioasa , semn ca incepe sa se faca.Se adauga sare , piper , busuioc si sosul de rosii si se mai lasa cateva minute pe foc.
Cartofii se taie chipsuri si se prajesc in putin ulei.
Intr-un vas termorezistent uns cu unt , se pune un strat de felii de cartofi , se condimenteaza , unul de carne.Se alterneaza astfel straturile , ultimul fiind de cartofi.Ouale se bat bine si se toarna peste ultimul strat de cartofi.Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pana se face oul deasupra si se topeste cascavalul.
Musacaua este una din mancarurile mele preferate. Arata foarte bine a ta si sigur o voi incerca.
RăspundețiȘtergere