miercuri, 22 februarie 2012

Cotlet de porc in crusta de cornflakes

Stiu ca unii vor spune " prajit , nesanatos " dar sa zicem ca am compensat prin garnitura ...fasole verde la aburi . Acum , serios , chiar vroiam ceva rapid , fara prea multa bataie de cap , aveam alte treburi mai importante de facut in ziua respectiva , era cineva bolnavior si avea nevoie de toata atentia mea .


Avem nevoie de :
- 4 felii subtiri de cotlet de porc , 1 ou, 1 lingura de mustar , cornflakes , sare , piper , ulei

Preparam asa :
Se bate oul , se adauga mustarul , sare , piper si se omogenizeaza . Fulgii de porumb se sfarama. Feliile de carne se trec prin amestecul de ou si mustar , se trec prin fulgii de porumb , presand bine cu mana pentru a se lipi cat mai bine de carne .
Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se prajesc bucatile de carne . Se scot pe servetel absorbant pentru a elimina surplusul de grasime .
Se servesc calde , cu garnitura dorita , in cazul meu cu fasole verde la aburi .

12 comentarii:

  1. Nu zicem nimic ;) uneori mai e nevoie si de asa ceva, nu? Mie chiar imi plac! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Anto , pentru intelegere :) si pentru vizita .

    RăspundețiȘtergere
  3. pai uneori chiar simtim nevoia de asa ceva...si din cand in cand nu face mari ravagii, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hello! Am aparut si eu scurt.
    Imi place noul aspect al blogului tau, sti ca tare ma bate gandul si pe mine sa trec pe un alt fond insa inca nu am gasit ceva care sa-mi placa mai mult decat actualul.

    Place cu cornflakes, am mancat prima oara la cineva si normal ca mi-a trebuit si mie dup-aia :)
    Dar eu am facut cu pui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei , ma bucur sa te vad . Sper ca ai rezolvat problemele , macar partial . Astept noua fata si la tine .

      Ștergere
  5. que sabrosa una verdadera delicia de nunca acabar,me encanta,abrazos y abrazos.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...