miercuri, 8 decembrie 2010

Maxi - fursecuri cu nuca si portocale

De unde s-a plecat si unde s-a ajuns...Reteta originala este "Prajitura Blanca " de pe blogul leofloriblog.blogspot.com  .  Sora mea a deviat putin de la reteta originala de prajitura si a transformat-o in fursecuri . Eu , astazi , am mai adaugat  ceva la fursecurile ei si au iesit "maxi - fursecuri " pentru ca nu am avut rabdare si liniste sa pun gramajoare mici , ci le-am trantit pur si simplu in tava.



Avem nevoie de:
- 180 g zahar , 1 ou , 1 portocala , 250 g faina , 1/2 plic praf de copt , 80 g margarina , o mana de nuci , zahar pudra


Preparam asa:
Zaharul se amesteca cu coaja rasa de portocala , se adauga oul si sucul de portocala.Se amesteca bine si se pune margarina topita .Se omogenizeaza , apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt.Se omogenizeaza si se adauga nucile sfaramate .Se amesteca .
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se pun cu lingura gramajoare , lasand distanta intre ele pentru a avea loc sa se intinda si se coc in cuptorul preincalzit , cca 15 minute.
Se pudreaza cu zahar .

3 comentarii:

  1. Cu cat sunt mai mari, cu atat mai bune.
    Decat sa iei un fursecut si sa-l pierzi printre degete...mai bine asa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sa nu uit,imi place mult noul look al blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://ereferat.info ?

    Astept un cometariu la oricare articol cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul

    titlu: Referate
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...