vineri, 10 decembrie 2010

File de cod cu sos picant

Am cumparat , pentru prima data , file de cod.Sincera sa fiu , nu voi mai cumpara niciodata , e prea fad.

Avem nevoie de:
- file de cod , sare , piper , busuioc
Pt.sos: - 1 morcov , 1 ceapa , 1 varf de lingurita de chilli , 4 linguri sos de rosii , sare , patrunjel verde,2 linguri ulei

Preparam asa:
Pestele se spala , se usuca bine cu un servet , se sareaza si se pipereaza si se presara cu busuioc.Se prajeste pe grill-ul bine incins.
Morcovul se da pe razatoarea mica , ceapa se toaca marunt.Uleiul se pune la incins , se adauga ceapa si morcovul si se calesc .Se adauga chilli , sosul de rosii, sare si patrunjel verde tocat si se lasa sa dea in clocot.
Sosul se toarna peste fileul de peste.

2 comentarii:

  1. Eu nu sunt prietena buna cu mamaliguta dr cu pestele,DA! Arata foarte bine cu sosul acela pe el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sosul a facut totul la reteta asta , pentru ca , dupa cum spuneam , codul mi s-a parut fad.Este singurul peste pe care l-am mancat pana cum si nu mi-a placut .Daca nu era sosul , cred ca nu puteam sa-l inghit.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...