Un aperitiv rapid , gustos , la indemana oricui
Avem nevoie de:
- 5 oua , 100 g pateu de ficat , 2 linguri smantana , 1 lingurita mustar , sare , piper , maioneza.
Preparam asa:
Ouale se fierb tari.Se cojesc si se taie jumatati pe lung.Se scoate cu grija galbenusul.
Galbenusurile se freaca bine cu pateu , se adauga smantana si mustarul.Daca este nevoie se mai adauga sare si piper.
Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou.
Pe un platou se intinde maioneza si se aseaza ouale umplute.
Avem nevoie de:
- 5 oua , 100 g pateu de ficat , 2 linguri smantana , 1 lingurita mustar , sare , piper , maioneza.
Preparam asa:
Ouale se fierb tari.Se cojesc si se taie jumatati pe lung.Se scoate cu grija galbenusul.
Galbenusurile se freaca bine cu pateu , se adauga smantana si mustarul.Daca este nevoie se mai adauga sare si piper.
Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou.
Pe un platou se intinde maioneza si se aseaza ouale umplute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu