miercuri, 24 noiembrie 2010
Sos de rosii picant
Avem nevoie de:
- 50 ml ulei , 1 ceapa , 100 ml vin alb sec , 4 linguri sos de rosii , 1/2 lingurita pasta de ardei iute , 1 lingurita rasa mustar , 1 lingura rasa faina , 150 ml apa , 1 foaie dafin , sare , piper , busuioc
Preparam asa:
Ceapa se toaca fin si se pune in ulei incins , pana devine aurie , apoi se stinge cu apa si se lasa sa fiarba cateva minute.Se adauga sosul de rosii , pasta de ardei , mustarul , foaia de dafin , sare , piper , busuioc si se lasa sa dea un clocot.Faina se dezleaga in vin si se adauga la sos.Se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.
Este un sos potrivit pentru chiftele, friptura de vita , de porc.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu