Reteta o am de AICI . Multumesc Pocahontas. Este o prajitura rapida, cu ingrediente putine, la indemana oricui.
Avem nevoie de:
-1 ou, 1 cana zahar, jumatate cana ulei ,1 cana lapte caldut ,2 cani faina ,1 lingura rasa bicarbonat , 3 linguri gem ,3 linguri cacao.
Preparam asa:
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul . Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacao.Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se coace cca 35 minute , la 170 grade.
Deasupra poate fi glazurata sau pudrata cu zahar.
Avem nevoie de:
-1 ou, 1 cana zahar, jumatate cana ulei ,1 cana lapte caldut ,2 cani faina ,1 lingura rasa bicarbonat , 3 linguri gem ,3 linguri cacao.
Preparam asa:
Se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul . Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul, faina si cacao.Compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se coace cca 35 minute , la 170 grade.
Deasupra poate fi glazurata sau pudrata cu zahar.
Arata fooarte bine!
RăspundețiȘtergereSalivez!