luni, 15 noiembrie 2010

Pui cu legume la cuptor


Avem nevoie de:
- 1 kg carne de pui (pulpe si aripioare) , 4-5 cartofi , 3-4 linguri mazare , 1 ceapa , 1 ardei gras rosu , 1 ardei gras verde , 1 morcov , 150 ml supa de pui sau legume
Pt marinata:
- 2 linguri sos de rosii , 3 catei usturoi zdrobiti , 1 lingurita boia de ardei dulce , 100 ml ulei , sare , piper

Preparam asa:
Se prepara marinata amestecand toate ingredientele.Carnea de pui su unge bine cu marinata si sa pune in tava , se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20 minute.
Cartofii se taie cuburi mari, ceapa julien si ardeiul tot cuburi mari.Morcovul se taie rondele.
Dupa ce a stat carnea la cuptor 20 minute , se scoate si se adauga in tava legumele , se toarna peste legume supa de pui / legume , se sareaza si se pipereaza dupa gust , se acopera din nou cu folia de aluminiu si se mai da la cuptor 30-40 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...