Garnitura perfecta daca sunteti in graba si doriti ceva rapid , gustos , usor picant .
Avem nevoie de :
- cartofi , mustar , fulgi de chilli , praf de curry , sare , piper , ulei de masline
Preparam asa :
Cartofii se curata si se taie semi-luna .
Mustarul se amesteca cu putin ulei de masline , praf de curry , sare , piper , fulgii de chilli . Amestecul obtinut se toarna peste cartofi , avand grija sa acopere complet cartofii . Se pun la cuptor , acoperiti cu folie de aluminiu .
In ultimele minute se scoate folia si se lasa cartofii sa prinda "culoare " .
Eu i-am servit langa o bucata de ceafa de porc la gratar.
Super! Par a fi deliciosi, in ciuda faptului ca se gatesc atat de simplu! Pupici!
RăspundețiȘtergereO combinatie pe gustul meu!Te pup!
RăspundețiȘtergereSi eu fac ceva asemanator cand e rost de prieteni si bere!
RăspundețiȘtergereSuper deliciosi si de efect!
RăspundețiȘtergereOana , sunt deliciosi , si poti sa te "joci" cu canttatea de chilli pentru a fi mai mult sau mai putin picanti .
RăspundețiȘtergereFlory , te pup si eu .
Viviana , merg perfect .
Fancy , merci.
ce idee buna!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti face cu ochiul :)
RăspundețiȘtergere