Azi , o intamplare nefericita s-a transformat in ceva dulce bun .
Am facut o negresa . Vroiam sa o glazurez cu ciocolata . Asa ca , din lene si graba , am pus in microunde ciocolata neagra si ciocolata cu lapte , putin ulei . Cand am scos bolul , ciocolata s-a topit de s-a intarit . Hi hi ...am facut-o si pe asta . S-a facut un maglavais elastic , lipicios. Ce sa fac cu ea? Pacat de ea. Asa ca am aruncat niste smantana lichida in ea , am amestecat bine , am lasat la racit , apoi am luat cu mana bucati , am indesat in fiecare bucata cate o stafida , am format bilute , pe care le-am tavalit prin migdale macinate .Au iesit niste trufe de ciocolata de-li-cioase ( stiu sa despart in silabe , asa am vrut eu sa scriu ) .
I love chocolate truffles. Nice to go with a glass of chilled ice wine or a sweet Riesling.
RăspundețiȘtergereAngie
Sunt sigura! Se vede din imagini ca sunt de-li-cioase!!!!
RăspundețiȘtergereAm ramas doar cu imaginile foarte repede.
RăspundețiȘtergereun deliciu numai bun de incercat, o reteta dulce foarte reusita si sigur nu ajung cateva mingiute dulci la gustul delicios si apetisant pe care il au :)
RăspundețiȘtergereNu ajung oricat de multe ai face , garantez!
Ștergere