joi, 4 august 2011

Muschiulet umplut

Reteta a pus-o Uptowngirl pe Arta Culinara , am preluat-o si eu , sper sa nu-i fie cu suparare .



Avem nevoie de :
- un muschiulet de porc ( cca. 500-600 g) , chorizo , ardei gras rosu , ardei gras galben , cascaval , patrunjel verde , sare , piper , usturoi granulat , ulei , unt

Preparam asa:
Muschiuletul de porc se taie pe mijloc , de-a lungul lui , se pune intre 2 bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele . Se condimenteaza . Se aseaza de-a lungul lui un strat de felii de chorizo , apoi un strat de cascaval ras , patrunjel verde tocat , felii de ardei gras . Se roluieste si se leaga cu ata sau se prinde in scobitori, iar la capete se inchide cu scobitori . Se presara cu sare , piper si usturoi granulat .



Se prajeste putin  pe toate partile intr-un amestec de ulei si unt , apoi se pune intr-o tava , se toarna deasupra uleiul si untul ramas in urma prajirii , se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor , la 180' cca. 45 minute . Dupa 30 minute se scoate folia si se lasa sa se rumeneasca deasupra .


Se scoate din cuptor , se lasa sa se odihneasca cca . 10-15 minute si se feliaza.



Am servit cu pilaf de bulgur .

8 comentarii:

  1. Te ha quedado perfecto se ve muy lindo,abrazos grandes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca trebuie sa fie foarte bun!!!arata si minunat de bine,deci elegant si gustos.
    Pupici si o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fain ti-a iesit!E foarte buna!Si eu am facut-o :P
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Petronela , este buna , multumiri inca o data celei de la care am furat-o .

    RăspundețiȘtergere
  5. Maya , a ta arata mult mai apetisant ca asta.Tu esti o draguta , multumesc pentru lauda.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata,ador ruladele,dau un aspect deosebit platourilor

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Doinita , ideea nu a fost a mea , dar voi incerca in curand si o varianta "a mea" .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...