miercuri, 25 mai 2011

Pui invelit in bacon cu paste cremoase

O mancarica foarte gustoasa .Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult pastele astea.Le-am spus "cremoase" pentru ca le-am acoperit cu un sos facut dintr-o "crema" pe care sotul meu a cumparat-o din greseala , cautand de fapt o crema de branza tartinabila. Este vorba despre Creme Bonjour Cuisine - pesto . Este de fapt o crema pentru gatit , din smantana , branza "albastra" , busuioc , usturoi , rozmarin , masline verzi .Am facut din ea un sos delicios pentru paste.


Avem nevoie de :
- 1 piept  de pui intreg , 200 g bacon felii subtiri , 2 felii cascaval , piper , ulei
- garnitura : 300 g paste , 1 cutie Creme Bonjour Cuisine - pesto (250 g ) , 100 ml supa de pui , sare
- decor : rosii cherry

Preparam asa:
Pieptul de pui se spala, se sterge , se despart cei 2 lobi si in fiecare se face un buzunar.In buzunar se introduce cate o felie de cascaval , se condimenteaza cu piper , apoi se inveleste pieptul de pui in felii de bacon .Se pune in tava , se stropeste cu ulei si se acopera tava cu folie de aluminiu.Se da la cuptor 30 minute.Apoi se ia jos folia si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca baconul.
Pastele se fierb in apa cu sare si se strecoara.
Se amesteca crema de branza si smantana cu supa pe pui , se pune pe foc si se lasa sa dea in clocot , amestecand mereu in ea , sa nu se prinda.Se pun pastele in sosul obtinut.Se adauga jumatati de rosii cherry.



Pastele se servesc calde , alaturi de pieptul de pui cu bacon.


6 comentarii:

  1. Dory!! ma uimesti mereu..si eu care credeam ca nu mai aexista mincaruri noi...te cred pe cv cind zici ca e buun..as face si eu..dar doar partea cu carnita..nu am crema ta de paste :))

    RăspundețiȘtergere
  2. acu mi-am amintit ca am facut ceva asemanator..cu diferenta ca eu am prajit in tigaie puiul astfel invelit..si nu l-am bagat la cuptor..si am avut proasta inspiratie sa iau kaizer..nu bacon..dar sigur incerc varianta asta a ta cit de curind, merci:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ai facut pofta...cred ca tare bun e...

    RăspundețiȘtergere
  4. Andayn , crema o poti face tu , combinand ingredientele enumerate de mine , eu voi incerca si asa( branza cu mucegai , smantana pentru gatit 30% grasime , mirodenii ).

    Lily , e bun rau ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi dau si eu seama cat de bun e...la cum arata...!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...