O varianta de chicken Jalfrezi reloaded.Am adaugat ardei gras galben , ciuperci si morcov, am scos ardeiul iute .
Avem nevoie de:
- 1 piept de pui intreg, 1 ardei gras rosu , 1 ardei gras galben , 1 morcov , 1 conserva mica ciuperci , 1 ceapa , 1 catel de usturoi , 2 linguri sos de rosii , curry , sare , piper , o lingura unt , 2 linguri ulei , 150 ml apa
Preparam asa:
Se taie pieptul de pui fasii de cca 1 cm grosime , ceapa se toaca marunt, usturoiul se taie feliute .Ardeiul se taie fasii , morcovul fasii subtiri.Ciupercile se scurg de apa.
Se pune untul la topit in tigaie impreuna cu uleiul , se adauga ceapa si usturoiul si se caleste pana devine transparenta , apoi se adauga curry si sosul de rosii si se amesteca bine.Se pune pieptul de pui , sare si piper si se lasa putin , pana devine carnea alba.Se adauga morcovul si apa si se lasa sa fiarba cateva minute , pana se inmoaie carnea bine.Se pun si fasiile de ardei si ciupercile si se mai lasa pe foc pana se inmoaie putin ardeiul.
Se serveste cu orez.
Aranjamentul din farfurie e dovada ca titlul blogului e ales pe masura.
RăspundețiȘtergereSunt convinsa ca si savoarea preparatului trezeste simturile gustative.