miercuri, 4 mai 2011

Piept de pui cu bacon si branza Edam

Usor , si de facut si de mancat.





Avem nevoie de :
- 500 g piept de pui dezosat , 250 g bacon felii , 50 g branza Edam ( sau cascaval ) , 2 oua , unt , sare , piper.

Preparam asa:
Pieptul de pui se fileteaza si se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-o tava unsa putin cu unt se aseaza in rand de felii de bacon , un rand de felii de piept de pui , un rand de Edam  ras si ou batut , un rand de bacon .Se continua asezarea in straturi , ultimul strat fiind bacon.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor , 45 minute la 180 grade.Dupa 45 minute se scoate folia si se mai lasa 5 minute in cuptor pentru a prinde culoare baconul.

5 comentarii:

  1. As lua si eu o imbucatura,ca pare delicios.

    RăspundețiȘtergere
  2. mooor de pofta si chiar mi-e foame rau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata absolut fantastic, am vrut sa-ti spun si pe forum!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte bun chiar acuma fac ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...