vineri, 20 august 2010

Chiftele marinate

Daca tot aveam facute chiftelele , m-am gandit sa incerc sa fac chiftele marinate. Rezultatul ...satisfacator.

Avem nevoie de:
- 6 chiftele prajite, 1 lingura faina , 2 linguri sos de rosii , 200 ml supa de carne , 2 foi de dafin , 1 lingurita otet ,1 lingura ulei, sare , piper .

Preparam asa:
Faina se dezleaga cu putina apa rece , se adauga sosul de rosii si supa de carne , uleiul si se pune pe foc.Se adauga foile de dafin si otetul si se lasa sa fiarba cateva minute.Se adauga sare si piper dupa gust.Se pun in sos chiftelele si se mai lasa sa fiarba la foc mic , cateva minute.

Se servesc cu pireu de cartofi.

Un comentariu:

  1. Ce bine arata! Am vrut si eu sa fac odata dar nu-mi amintesc,ori nu aveam tot ce-mi trebuie pt.a prepara sosul ori din cauza ca eu mi-am cam ars chiftelutele atunci.Poate amandoua :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...