luni, 10 ianuarie 2011

Piept de pui umplut cu ciuperci

"Portofele" din piept de pui , asa le mai  numesc eu..Le-am servit cu niste cartofi noi la cuptor si un sos de smantana cu usturoi.

Avem nevoie de:
- 1 piept de pui , 4-5 ciuperci , 1 ceapa mica , sare , piper , patrunjel verde , ulei , 100 ml supa de pui

Preparam asa:
Ceapa se toaca marunt.Ciupercile se taie bucati mici. In pieptul de pui se face un buzunar pe grosimea lui.
Ceapa se caleste putin in ulei incins , se adauga ciupercile si se calesc si ele pana se inmoaie, apoi se sareaza si se pipereaza.Se adauga patrunjel verde tocat.Pieptul de pui se sareaza si se pipereaza , apoi se umple cu amestecul de ciuperci.Se prinde bine cu scobitori.Se aseaza intr-un vas termorezistent , se toarna deasupra supa de pui , se acopera cu capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor cca 20 minute.Dupa 20 de minute , se scoate capacul sau folia si se mai lasa 10 minute neacoperit pentru a prinde putina culoare , intorcand carnea pe ambele parti.

3 comentarii:

  1. Arata excelent. Ti-am vazut reteta si pe forum, pas cu pas si mi s-a facut foame instantaneu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc La-Chef-A , daca lauda vine de la tine , ma simt onorata.
    Andayn , merci , depinde de gusturi , sotul meu , care e anti-ciuperci nu cred ca ar manca.Dar ...cum el nu e aici , fac ce pofteste inima mea.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...