marți, 25 ianuarie 2011
Ciorba de porc
Avem nevoie de:
- carne de porc (cca 300 g ) , 2 morcovi , 1 pastarnac , 1 patrunjel , 1 ceapa , 2 cartofi , 3 linguri smantana , 1 ou ,zeama de lamaie , ulei , sare , patrunjel verde .
Preparam asa:
Carnea se taie bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare , se spumeaza.Se adauga 1 morcov , ceapa si albitura taiate bucati.Se lasa sa fiarba.Cand carnea este fiarta , se adauga cartofii taiati cubulete si se mai lasa 15 minute.
Morcovul ramas se da pe razatoare si se caleste putin in ulei , apoi se adauga la ciorba.Se pune si zeama de lamaie.
Oul se bate , se amesteca cu smantana , apoi se adauga cateva polonice de ciorba , unul cate unul , pentru a aduce treptat amestecul la temperatura ciorbei.Se toarna in ciorba , se adauga patrunjel verde tocat si se ia de pe foc.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un piatto particolare... Mi incuriosisce molto :-)
RăspundețiȘtergere