Varianta simpla , laptop inchis , ca deschis nu cred ca ma "tinea". Blat "kinder pingui " al Laurei Laurentiu , varianta "micsorata " la jumatate , crema de ciocolata si "invelit" in plastelina de ciocolata .
Avem nevoie de:
- Pt.blat :-4 oua,4 linguri zahar , 1 plic zahar vanilat, 2 linguri gris , 2 linguri cacao, 2 linguri faina , 2 linguri de miere , 1 lingurita de praf de copt , 20 ml lapte , 100 ml ulei, sare
- Pt.crema : - 100 g unt , 200 g ciocolata cu lapte , 6 lg zahar , o fiola esenta vanilie.
-Pt.ornat : plastelina de ciocolata
Preparam asa:
Blatul
Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si zaharul vaniliat , pana se albesc .Faina se amesteca cu praf de copt , cacao si gris si se adauga la galbenusuri.Se omogenizeaza.Se adauga laptele , uleiul treptat , mierea si se amesteca pana la omogenizare.Albusurile se bat spuma tare cu praful de sare si se adauga cu grija in compozitia cu galbenusuri.Se coace o foaie in forma tapetata cu hartie de copt.
Se lasa sa se raceasca si se taie in doua , pe grosime.
Crema
Ciocolata se topeste pa baie de aburi si se lasa sa se raceasca.Untul se freaca spuma cu zaharul si cu esenta de vanilie.Se adauga ciocolata si se omogenizeaza.
Primul blat se acopera cu crema , se aseaza al doilea blat deasupra.Se acopera tortul cu crema si se imbraca in plastelina de ciocolata.
Si semnul de la Apple cum l-ai facut?
RăspundețiȘtergereSemnul e din fondant de marshmallows , mai aveam o bucatica ramasa de la tortul cosulet
RăspundețiȘtergereCe dragut a iesit :)
RăspundețiȘtergeredupa un asa tort trebue sa te speli si pe dinti
RăspundețiȘtergeresau sa stai la un metru in spate...
Ștergere