duminică, 5 septembrie 2010
Mancare de fasole verde
Avem nevoie de:
- 1 kg fasole verde , 1 ceapa mare , 1 catel usturoi , 2 morcovi , 1 conserva rosii in bulion , 2-3 linguri ulei , sare , piper ,1 lingurita amidon, verdeata tocata.
Preparam asa:
Fasolea se spala si se rupa bucatele.Morcovul se taie rondele subtiri.Se pun la fiert in apa cu sare.Cand a fiert fasolea si a scazut bine de tot apa , se toaca ceapa si usturoiul marunt .Ceapa se caleste in ulei bine incins , se adauga usturoiul si se toarna peste fasole.Se adauga rosiile si bulionul , sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba 4-5 minute.Amidonul se amesteca cu putina apa rece si se toarna peste fasole.Se mai lasa sa dea un clocot.Se presara verdeata tocata deasupra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu