Un aperitiv sub forma de tort , bun si de efect la o masa speciala.
Avem nevoie de:
- 18 felii paine toast
-pt. umplutura 1 : 200 g crema de branza, 2 linguri smantana, 3 oua fierte, 1 ceapa rosie mica, cateva masline negre
-pt. umplutura 2: 200 g crema de branza, 2 linguri smantana, 1/2 piept de pui fiert, 1/2 ardei gras rosu
- pt. ornare/decor: 300 g crema de branza, 3 linguri smantana, rosii cherry, 1 castravete, 1 galbenus de ou fiert, felii foarte subtiri de salam
Preparam asa:
Feliilor de paine li se taie coaja.
Se prepara cele doua umpluturi.
Crema de branza se amesteca cu smantana, ouale fierte date pe razatoare, ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se omogenizeaza.
Pentru cea de-a doua umplutura se amesteca crema de branza cu smanatana, se adauga pieptul de pui si ardeiul taiate cubulete mici si se omogenizeaza.
Pe un platou se aseaza unul langa altul doua randuri de cate 3 felii de paine. Se acopera cu prima umplutura, se aseaza inca un rand de felii de paine , apoi ce-a de-a doua umplutura. Se acopera cu inca un rand de felii de paine.
Crema de branza ramasa se amesteca cu smantana si cu crema obtinuta se acopera tortul.
Se rade deasupra galbenus de ou, se decoreaza marginile cu felii subtiri de castravete.Deasupra se aseaza jumatati de rosii cherry si felii de salam sub forma de floare.
Se da la frigider pentru 30 de minute dupa care se poate servi.
Avem nevoie de:
- 18 felii paine toast
-pt. umplutura 1 : 200 g crema de branza, 2 linguri smantana, 3 oua fierte, 1 ceapa rosie mica, cateva masline negre
-pt. umplutura 2: 200 g crema de branza, 2 linguri smantana, 1/2 piept de pui fiert, 1/2 ardei gras rosu
- pt. ornare/decor: 300 g crema de branza, 3 linguri smantana, rosii cherry, 1 castravete, 1 galbenus de ou fiert, felii foarte subtiri de salam
Preparam asa:
Feliilor de paine li se taie coaja.
Se prepara cele doua umpluturi.
Crema de branza se amesteca cu smantana, ouale fierte date pe razatoare, ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se omogenizeaza.
Pentru cea de-a doua umplutura se amesteca crema de branza cu smanatana, se adauga pieptul de pui si ardeiul taiate cubulete mici si se omogenizeaza.
Pe un platou se aseaza unul langa altul doua randuri de cate 3 felii de paine. Se acopera cu prima umplutura, se aseaza inca un rand de felii de paine , apoi ce-a de-a doua umplutura. Se acopera cu inca un rand de felii de paine.
Crema de branza ramasa se amesteca cu smantana si cu crema obtinuta se acopera tortul.
Se rade deasupra galbenus de ou, se decoreaza marginile cu felii subtiri de castravete.Deasupra se aseaza jumatati de rosii cherry si felii de salam sub forma de floare.
Se da la frigider pentru 30 de minute dupa care se poate servi.
E superb Dorina, chiar ca e de efect!
RăspundețiȘtergereAny , multumesc. Ma bucur sa te vad, sper ca esti ok.
ȘtergereEste super ideea ta si arata minunat. Eu care ador aperitivele festive si nu numai, iti spun sincer felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Ștergere