joi, 30 mai 2013

Inghetata de capsuni

Ceva dulce , ceva bun , aromat si racoritor ...ce sa fie? Inghetata de capsuni! Si merg cu ea si la  Provocarea Dulce Romanie daca tot sunt vedete capsunile luna aceasta.


Avem nevoie de :
- 250g  capsuni , 90 g zahar , 1 galbenus de ou , 1 lingura zeama de lamaie , 50 g lapte condensat indulcit , 200 ml lapte 3,5% grasime , 100 ml frisca lichida

Preparam asa :
Capsunile se spala , se curata de codite si se paseaza cu blenderul , impreuna cu zeama de lamaie si laptele. Galbenusul se bate cu lapte condensat si zahar. Frisca se bate tare. Se unesc toate ingredientele , se mixeaza pentru omogenizare si se pune compozitia rezultata in masina de inghetata pentru 45 de minute.
Inghetata se pune la congelator pana se intareste .



Am servit-o cu sos de capsuni. Cine poate refuza ?


7 comentarii:

  1. Nimeni nu rezistă să o refuze. Am făcut și eu înghețată de căpșuni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un deliciu !! Ti-a iesit perfect !! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca nu voiai sa mananci toat inghetata asta singura:)
    o ador!

    RăspundețiȘtergere
  4. Io nu refuz o portie dubla, sa stii ;-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Delicioasa inghetata de capsuni!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc tuturor pentru vizita , v-as servi cu mare drag

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...