M-a apucat mania baconului , de fapt pe sot care a luat un brat de pachetele de felii de bacon.In curand expira , asa ca trebuia sa gasesc diferite varinate de a-l gati.
Avem nevoie de :
- 1 piept de pui intreg , 250 g bacon felii , 100 g emmentaler , patrunjel verde , piper, ulei
Preparam asa:
Pieptul de pui se spala si se sterge.Fiecare lob se taie pe orizontala in doua , dar nu pana la capat.Se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu piper.Se aseaza deasupra un strat de emmentaler ras , se presara patrunjel verde tocat si se ruleaza.Se inveleste in felii de bacon.
O folie de aluminiu se stropeste cu ulei , se presara cu piper macinat .Rulourile se invelesc in folie si se dau la cuptor cca.30 minute.Dupa 30 min. , se scoate folia si se mai lasa rulourile in cuptor 5 minute sa prinda culoare .Se scot si se feliaza .
Am servit cu piure de cartofi
Dorina te ha quedado exquisito me encantó el rollo,queda muy sabroso con bacon.
RăspundețiȘtergereLa última receta es una pasta ,para que es?,es para modelar figuras,se ve muy buena,cariños y abrazos.
Si Rosita , es una pasta para modelar figuras y para cubierta una torta.
RăspundețiȘtergereGracias por su visita .