vineri, 3 iunie 2011

Rulou din piept de pui cu emmentaler si bacon

M-a apucat mania baconului , de fapt pe sot care a luat un brat de pachetele de felii de bacon.In curand expira , asa ca trebuia sa gasesc diferite varinate de a-l gati.



Avem nevoie de :
- 1 piept de pui intreg , 250 g bacon felii , 100 g emmentaler , patrunjel verde , piper, ulei

Preparam asa:
Pieptul de pui se spala si se sterge.Fiecare lob se taie pe orizontala in doua , dar nu pana la capat.Se bate cu ciocanul de snitele si se condimenteaza cu piper.Se aseaza deasupra un strat de emmentaler ras , se presara patrunjel verde tocat si se ruleaza.Se inveleste in felii de bacon.
O folie de aluminiu se stropeste cu ulei , se presara cu piper macinat .Rulourile se invelesc in folie si se dau la cuptor cca.30 minute.Dupa 30 min. , se scoate folia si se mai lasa rulourile in cuptor 5 minute sa prinda culoare .Se scot si se feliaza .


Am servit cu piure de cartofi

2 comentarii:

  1. Dorina te ha quedado exquisito me encantó el rollo,queda muy sabroso con bacon.
    La última receta es una pasta ,para que es?,es para modelar figuras,se ve muy buena,cariños y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Rosita , es una pasta para modelar figuras y para cubierta una torta.
    Gracias por su visita .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...