luni, 28 martie 2011

Tort Camasa

Astazi e ziua tatalui meu , dar am facut de sambata "cadoul" pentru el. Sunt putin dezamagita , stiind ca aragazul mamei arde la fel de tare ca al meu , am cumparat foi de pandispan din comert , nu am mai copt eu blatul.Dar a fost prima si ultima data.Nu am putut taia o felie asa cum trebuie , se sfaramitau oribil .
Tortul a fost umplut cu crema de iaurt cu caise si un strat de gem de caise , acoperit cu plastelina de ciocolata.


Avem nevoie de :
- 1 pachet foi de pandispan , 400 g iaurt cu caise  , 10 g gelatina , 200 g frisca lichida , 1 borcan gem de caise
Pt.decor : - plastelina de ciocolata

Preparam asa :
Frisca se bate tare.Iaurtul se amesteca cu gelatina hidratata si topita , apoi cu frisca batuta.
Intr-o tava se pune folie alimentara , se aseaza prima foaie de pandispan , se toarna jumatate din crema.Se acopera cu a doua foaie de pandispan si se pune gem de caise.Se pune a treia foaie de pandispan si se toarna deasupra restul de crema.Se acopera cu a patra foaie de pandispan si se da la frigider cca. 3 ore .
Tortul se scoate din tava , se acopera cu un strat subtire de gem si cu foaia de plastelina de ciocolata.

4 comentarii:

  1. Una torta a forma di camicia! Che fantastica idea! Complimenti :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI TATALUI TAU!
    Arata foarte bine!...si eu am facut un tort camasa pentru fiul meu. Il voi posta cat de curand.O saptamana minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tort frumos! Imi place tare mult cum ti-a iesit!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...