marți, 29 martie 2011

File de somon pane

Visez la somon de ceva timp , ieri mi-am luat , dar din pacate astazi nu am avut starea necesara sa-l pregatesc asa cum imi doream . Sunt cobza de racita si nu aveam chef de stat prea mult in bucatarie , asa ca l-am facut pane.




Avem nevoie de :
- 2 bucati file de somon , 1 ou , faina , pesmet , sare , piper

Preparam asa:
Bucatile de somon se spala si se usuca bine cu un servetel.Se condimenteaza cu sare si piper , se da prin faina , ou batut si pesmet si se prajeste in ulei incins pe ambele parti.
Se scoate pe un servetel absorbanta si se serveste alaturi de garnitura care va place.

Se poate face si un cuptor , dar timpul de coacere este ceva mai mare.Cum spuneam , eu eram astazi in lipsa de chef , asa ca am ales varinata mai nociva :)

5 comentarii:

  1. nu prea imi place pestele da la cum arata as lua si eu o bucatica...arata foarte bine si usor de facut:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata minunat si cred ca a iesti excelent. Desi se spune ca alimentele prajite nu sunt prea sanatoase, cred ca sunt totusi printre cele mai gustoase. Iti doresc insanatosire grabnica, Dorina, si sa iti revii repede in forma sa faci si alte bunatati, cum ne-ai obisnuit! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Dorina, ce reteta minunata si sanatoasa! Iti multumesc de vizita draga mea si te-as servi cu placere cu o portie de DOBOS, daca nu ne-ar desparti oceanul. Dar te invit virtual la o cafelutza aromata si o felie de prajiturica si-ti doresc un week-end minunat de primavara. (La noi inca ninge)Pupici si sa te refaci cat mai repede bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un hermoso plato de salmón,una forma muy bonitade preparar,me encantó,además es mi plato preferido,cariños y abrazos.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...