Am primit de la Maya un borcanel cu trufe negre si nu prea stiam la ce sa le folosesc. Am decis sa fac niste tagliatelle cu ciuperci , dar daca cineva are si alte sugestii , astept cu nerabdare sa mi le spuneti.
Avem nevoie de:
-6-7 ciuperci champignon micute, 1 lingura de unt , 2 linguri ulei de masline , 2 catei de usturoi tocati, 200 g tagliatelle, sare , piper, trufe negre, patrunjel verde tocat
Preparam asa:
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg.Se pasteaza putina apa de la paste.
Intr-o tigaie incapatoare se pune untul si uleiul la incins , se adauga chiupercile taiate feliute si se soteaza pana se evapora lichidul lasat de ciuperci. Se adauga usturoiul si se mai gateste cca. 30 de secunde. Se adauga sare, piper si patrunjelul verde. Se aduc in tigaie si pastele , se amesteca bine cu ciupercile , se mai adauga putina apa de la paste daca vi se par prea uscate.
Se scot pastele in farfurie si se presara deasupra felii subtiri de trufe negre.
Avem nevoie de:
-6-7 ciuperci champignon micute, 1 lingura de unt , 2 linguri ulei de masline , 2 catei de usturoi tocati, 200 g tagliatelle, sare , piper, trufe negre, patrunjel verde tocat
Preparam asa:
Pastele se fierb in apa cu sare si se scurg.Se pasteaza putina apa de la paste.
Intr-o tigaie incapatoare se pune untul si uleiul la incins , se adauga chiupercile taiate feliute si se soteaza pana se evapora lichidul lasat de ciuperci. Se adauga usturoiul si se mai gateste cca. 30 de secunde. Se adauga sare, piper si patrunjelul verde. Se aduc in tigaie si pastele , se amesteca bine cu ciupercile , se mai adauga putina apa de la paste daca vi se par prea uscate.
Se scot pastele in farfurie si se presara deasupra felii subtiri de trufe negre.
Hmm, par tare gustoase!
RăspundețiȘtergereDelicioase!
RăspundețiȘtergere