Am descoperit reteta anul trecut in revista Click Pofta Buna .Mama a insistat sa o incercam si nu ne-a parut rau.
Avem nevoie de:
Pt.blat - 500 g biscuiti cu cacao , 300 ml lapte , 150g margarina , 100 g miez de nuca , 1 esenta rom
Pt.umplutura - 100 g nuca de cocos, 10 linguri zahar pudra , 200 g unt , 1 esenta de vanilie
Pt.decor - 100 g biscuiti cu vanilie
Preparam asa:
Biscuitii cu cacao se macina , se adauga laptele cald si margarina topita , esenta de rom si nuca.Se amesteca pana devine omogena compozitia.
Untul se freaca cu zaharul si esenta de vanilie pana devine spumos si se amesteca cu nuca de cocos .
Pe o bucata de folie alimentara se pune compozitia de biscuiti si se intinde o foaie.Se pune crema deasupra si se ruleaza, avand grija sa prindem bine capetele.Se tapeteaza cu biscuiti cu vanilie sfaramati si se da la rece cateva ore.
Se taie felii groase de 1 cm.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu