Mancare mexicana , deci...picanta.
Avem nevoie de:
- 250g fasole uscata , 350 g carne tocata , 50 g orez , 100 g paste fainoase mici , 1 ceapa , 6 linguri sos de tomate , 6 linguri apa , 1/2 lingurita chilli , 150 ml ulei , sare , piper .
Preparam asa :
Fasolea , orezul si pastele se fierb separat .
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se adauga carnea tocata , sare si piper si se caleste in continuare.
Se prepara un sos din sosul de tomate , apa , chilli si sare.
Intr-un vas care merge la cuptor se amesteca fasolea , orezul , pastele , carnea si sosul si se toarna uleiul ramas.Se introduce vasul in cuptor , cca 30 de minute, amestecand din cand in cand.
Avem nevoie de:
- 250g fasole uscata , 350 g carne tocata , 50 g orez , 100 g paste fainoase mici , 1 ceapa , 6 linguri sos de tomate , 6 linguri apa , 1/2 lingurita chilli , 150 ml ulei , sare , piper .
Preparam asa :
Fasolea , orezul si pastele se fierb separat .
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se adauga carnea tocata , sare si piper si se caleste in continuare.
Se prepara un sos din sosul de tomate , apa , chilli si sare.
Intr-un vas care merge la cuptor se amesteca fasolea , orezul , pastele , carnea si sosul si se toarna uleiul ramas.Se introduce vasul in cuptor , cca 30 de minute, amestecand din cand in cand.
Am gasit ce sa fac de mancare pt.weekend! Ce daca e fasole,reteta e buna rau.Salivez. :))
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-am amintit de ea
RăspundețiȘtergereAm facut.
RăspundețiȘtergereA fost bun dar nu am respectat cantitatile din reteta si mi-a iesit cam multa.Dar nu-i nimic,s-a dus oricum. :)