joi, 28 martie 2013

Pulpe de pui picante

O reteta de inspiratie Nigella Lawson , pe care eu o admir si ale carei retete mie mi se par practice , usor de realizat , iar preparatele foarte gustoase.


Avem nevoie de :
- 6 ciocanele de pui
- pt. marinata: 60 ml sos Worcestershire, 2 linguri sos de rosii , 1 lingurita cu varf gem de caise,1'2 ceapa tocata fin , 1 lingurita rasa pudra de ghimbir , 1 lingurita rasa pudra de mustar , 1 lingurita rasa usturoi granulat , un varf de cutit fulgi de chilli , 1 lingurita sare
- ulei de masline

Preparam asa :
Se amesteca bine ingredientele pentru marinata . Se pun in marinata pulpele de pui , se acopera si se  dau la frigider cateva ore sau de seara pana dimineata.
O tava se unge cu ulei de masline , se aseaza pulpele si se toarna deasupra marinata. Se dau la cuptor , la 200 grade , pentru cca. 1 ora. Din cand in cand se stropesc cu marinata.


Se pot servi cu orez , legume sau cu pilaf de bulgur.



8 comentarii:

  1. Simplu si delicios,imi plac asemenea retete!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Te astept cu mare drag sa participi la provocarea Dulce Romanie din aceasta luna :http://catkitchen.wordpress.com/2013/03/31/dulce-romanie-provocarea-lunii-aprilie/

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac pulpele facute asa. Pilaf de bulgur n-am facut niciodata. De incercat ;). Pupici

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...