vineri, 15 martie 2013

Piept de pui cu mozzarella in crusta cu migdale

Ceva simplu , rapid si bun ."Crusta" este minunata , o puteti folosi cu succes si la peste , am testat.


 Avem nevoie de :
- 2 bucati piept de pui , 4 felii de mozzarella proaspata , sare , piper , 2 oua , 1 lingurita mustar , faina, pesmet , fulgi de migdale , ulei pentru prajit

Preparam asa :
Fiecare bucata de piept de pui se fileteaza in cate 2 bucati. Se bate fiecare bucata usor cu ciocanul de snitele intre 2 bucati de folie alimentara pentru a nu se rupe fibrele carnii. Se condimenteaza cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne se aseaza cate o felie de mozzarella si se "inchide" ca un pachetel. Se poate prinde cu scobitori pe margini .
Oul se bate cu mustar , se adauga sare si piper.
Pesmetul si fulgii de migdale se amesteca.
Pachetelele de carne cu mozzarella se dau prin faina , apoi prin oul batut , apoi se tavalesc prin pesmetul amestecat cu fulgii de migdale , presand bine pentru a se lipi bine migdalele.
Se prajesc in ulei bine incins , pe ambele parti, pana devin aurii.


10 comentarii:

  1. Dorina, crusta aia e minunata, perfecta! Iar totul cred ca e super la gust.
    Weekend placut iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Apetisant ! Cred ca mozzarella aia devine moale iar gustul sau il completeaza pe cel al carnii de pui. Mai multe verdeturi ar fi facut sa arate mai bine dish-ul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Puiul tau o sa il pregates si eu pt piticul meu! Imi place crusta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina , astept impresii , sper sa-i placa puiului tau

      Ștergere
  4. iti ofer o feliuta de crema de zahar ars pe o bucatica de piept de pui,o zi minunata

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...