Am tot vazut pe la restaurante si ieri am incercat si eu.Reteta mea este putin altfel decat cea pe care am intalnit-o in restaurante , dar imi place.
Avem nevoie de:
- 4 felii piept de pui , 50 g unt , ceapa verde , sare , piper , 1 ou , faina , pesmet , ulei pentru prajit.
Preparam asa:
Feliile de piept de pui se bat ca pentru snitele , se sareaza si se pipereaza.Pe jumatate din fiecare bucata se pune unt (cam o lingurita) , se presara ceapa verde taiata marunt si se impatura pieptul de pui.Se prinde cu scobitori. Pachetelele obtinute se dau prin faina , ou batut si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins , pe ambele parti , la foc moderat.
Nu uitati sa scoateti scobitorile pentru a nu avea surprize la masa!
Eu am servit alaturi de ciuperci sote .
Avem nevoie de:
- 4 felii piept de pui , 50 g unt , ceapa verde , sare , piper , 1 ou , faina , pesmet , ulei pentru prajit.
Preparam asa:
Feliile de piept de pui se bat ca pentru snitele , se sareaza si se pipereaza.Pe jumatate din fiecare bucata se pune unt (cam o lingurita) , se presara ceapa verde taiata marunt si se impatura pieptul de pui.Se prinde cu scobitori. Pachetelele obtinute se dau prin faina , ou batut si prin pesmet. Se prajesc in ulei incins , pe ambele parti , la foc moderat.
Nu uitati sa scoateti scobitorile pentru a nu avea surprize la masa!
Eu am servit alaturi de ciuperci sote .
Am sa incerc si eu Kievskaia.Place cum arata.
RăspundețiȘtergereDar sa stii ca la prima vedere ,verdeata mi s-a parut a fi mazare :)))