Habar nu am de ce am numit-o "taraneasca" poate din cauza carnatilor din compozitie.
Avem nevoie de:
- pt.blat: 500 g faina , 1 cub drojdie proaspata (25 g) 1 lingurita sare , 1 lingurita zahar , 5 linguri ulei , 250 ml apa
- sos de rosii , busuioc , salam , sunca presata , carnati , ciuperci , ardei gras , masline , cascaval , sare , piper
Preparam asa:
Drojdia se dizolva in cateva linguri de apa impreuna cu zaharul. Faina se amesteca cu sarea , drojdia dizolvata , uleiul si se toarna treptat apa , framantand.Aluatul se intinde cu mana in tava unsa cu putin ulei.Se unge deasupra cu sosul de rosii amestecat cu sare , piper si busuioc.Se rade putin cascaval si se aseaza deasupra ingredientele taiate feliute.Se presara deasupra cascaval ras si se da la cuptor.
Wow! Sottile, croccante e superfarcita: questa sì che è pizza!!!
RăspundețiȘtergereArata grozav!
RăspundețiȘtergere