O reteta de inspiratie Nigella Lawson , pe care eu o admir si ale carei retete mie mi se par practice , usor de realizat , iar preparatele foarte gustoase.
Avem nevoie de :
- 6 ciocanele de pui
- pt. marinata: 60 ml sos Worcestershire, 2 linguri sos de rosii , 1 lingurita cu varf gem de caise,1'2 ceapa tocata fin , 1 lingurita rasa pudra de ghimbir , 1 lingurita rasa pudra de mustar , 1 lingurita rasa usturoi granulat , un varf de cutit fulgi de chilli , 1 lingurita sare
- ulei de masline
Preparam asa :
Se amesteca bine ingredientele pentru marinata . Se pun in marinata pulpele de pui , se acopera si se dau la frigider cateva ore sau de seara pana dimineata.
O tava se unge cu ulei de masline , se aseaza pulpele si se toarna deasupra marinata. Se dau la cuptor , la 200 grade , pentru cca. 1 ora. Din cand in cand se stropesc cu marinata.
Se pot servi cu orez , legume sau cu pilaf de bulgur.
Avem nevoie de :
- 6 ciocanele de pui
- pt. marinata: 60 ml sos Worcestershire, 2 linguri sos de rosii , 1 lingurita cu varf gem de caise,1'2 ceapa tocata fin , 1 lingurita rasa pudra de ghimbir , 1 lingurita rasa pudra de mustar , 1 lingurita rasa usturoi granulat , un varf de cutit fulgi de chilli , 1 lingurita sare
- ulei de masline
Preparam asa :
Se amesteca bine ingredientele pentru marinata . Se pun in marinata pulpele de pui , se acopera si se dau la frigider cateva ore sau de seara pana dimineata.
O tava se unge cu ulei de masline , se aseaza pulpele si se toarna deasupra marinata. Se dau la cuptor , la 200 grade , pentru cca. 1 ora. Din cand in cand se stropesc cu marinata.
Se pot servi cu orez , legume sau cu pilaf de bulgur.
Simplu si delicios,imi plac asemenea retete!Pupici
RăspundețiȘtergereMultumesc Flory
ȘtergereCe bunatate!
RăspundețiȘtergereNoua ne-au placut , poate incerci si revii cu impresii
ȘtergereTe astept cu mare drag sa participi la provocarea Dulce Romanie din aceasta luna :http://catkitchen.wordpress.com/2013/03/31/dulce-romanie-provocarea-lunii-aprilie/
RăspundețiȘtergereAdina , multumesc o sa incerc.
ȘtergereImi plac pulpele facute asa. Pilaf de bulgur n-am facut niciodata. De incercat ;). Pupici
RăspundețiȘtergereIncearca pilaful de bulgur , cred ca-ti va placea
Ștergere