Ceva asemanator am vazut intr-o emisiune prezentata de Gordon Ramsay. Gordon fierbea rulada pentru vreo 30 de minute , o racea la frigider , apoi o prajea usor in tigaie. Eu,din comoditate, am ales sa o fac la cuptor.
Avem nevoie de:
- 1 piept de pui intreg, 100 g bacon felii subtiri, 250 g carne tocata de pui , cca. 50 g fistic decojit si prajit , coriandru proaspat, sare , piper , ulei de masline
Preparam asa :
Fiecare lob de piept de pui se fileteza in doua.
Fisticul se taie marunt cu cutitul, se adauga la carnea tocata. Se adauga coriandrul tocat marunt , sare si piper dupa gust.
Feliile se bacon se aseaza una langa alta pe o bucata de folie de aluminiu stropita cu ulei de masline si presarata cu piper macinat. Deasupra lor se aseaza una langa alta fileurile de piept de pui , se condimenteza cu sare si piper. AmesteScul de carne tocata si fistic se pune deasupra feliilor de piept de pui , se ruleaza usor cu ajutorul foliei de aluminiu si se inchide bine la capete.
Se pune in cuptor , la 200 grade , pentru 40 de minute , apoi se desface folia si se mai lasa 10 minute in cuptor pentru a se rumeni frumos baconul.
Se scoate rulada , se lasa sa se odihneasca 10 minute , apoi se feliaza.
am servit cu piure de mazare dupa reteta de AICI.
Avem nevoie de:
- 1 piept de pui intreg, 100 g bacon felii subtiri, 250 g carne tocata de pui , cca. 50 g fistic decojit si prajit , coriandru proaspat, sare , piper , ulei de masline
Preparam asa :
Fiecare lob de piept de pui se fileteza in doua.
Fisticul se taie marunt cu cutitul, se adauga la carnea tocata. Se adauga coriandrul tocat marunt , sare si piper dupa gust.
Feliile se bacon se aseaza una langa alta pe o bucata de folie de aluminiu stropita cu ulei de masline si presarata cu piper macinat. Deasupra lor se aseaza una langa alta fileurile de piept de pui , se condimenteza cu sare si piper. AmesteScul de carne tocata si fistic se pune deasupra feliilor de piept de pui , se ruleaza usor cu ajutorul foliei de aluminiu si se inchide bine la capete.
Se pune in cuptor , la 200 grade , pentru 40 de minute , apoi se desface folia si se mai lasa 10 minute in cuptor pentru a se rumeni frumos baconul.
Se scoate rulada , se lasa sa se odihneasca 10 minute , apoi se feliaza.
am servit cu piure de mazare dupa reteta de AICI.
Mmmm, cred ca este o bunatate de mancare!
RăspundețiȘtergerePaula , e buna, e interesanta datorita fisticului crocant pe care il contine.
ȘtergereCat de bine arata !!!
RăspundețiȘtergereChiar nu stiu ce caut la ora asta pe aici !! :((
Intrebarea asta mi-o pun si eu cand intru in casa ta :)
ȘtergereArata ff apetisant! Acum as veni la masa!
RăspundețiȘtergereEsti oricand bine venita
ȘtergereDorina su rulada es linda y sabrosa me encanta,saludos y abrazos.
RăspundețiȘtergereGracias Rosita
ȘtergereOoo, ce bunatate!! A mancat o astfel de rulada la Casa Bunicii 2 din Timisoara si mi-am propus sa o fac si eu, dar vad ca tu ai fost mai rapida ;-)
RăspundețiȘtergereLiana , eu zic sa nu mai stai pe ganduri , sa o faci , ca e tare buna.
RăspundețiȘtergere