Reteta am gasit-o in revista Libertatea pentru femei Retete de luna aceasta si avand in casa destul de multe visine , am zis ca merita incercata. Am pus ceva mai mult zahar decat in reteta originala pentru ca imi doream sa fie mai dulce.
Avem nevoie de 1,2 kg visine, 500 ml apa , 80 g zahar , 1/2 lingurita cardamon pastai
Visinele se spala , se aseaza intregi in borcane curate si sterilizate. Apa se pune la fiert cu zaharul si cardamonul , se lasa pana se topeste zaharul. Se lasa la racit si se toarna peste visinele din borcane. Se pune capac la borcane , se invelesc in ziare si se pun la fiert 3-4 minute. Se lasa la racit si se pot pune in camara.
Avem nevoie de 1,2 kg visine, 500 ml apa , 80 g zahar , 1/2 lingurita cardamon pastai
Visinele se spala , se aseaza intregi in borcane curate si sterilizate. Apa se pune la fiert cu zaharul si cardamonul , se lasa pana se topeste zaharul. Se lasa la racit si se toarna peste visinele din borcane. Se pune capac la borcane , se invelesc in ziare si se pun la fiert 3-4 minute. Se lasa la racit si se pot pune in camara.
Foarte aromat si gustos!
RăspundețiȘtergereDa , cardamonul ii da o aroma deosbita.
ȘtergereCe frumos arata !!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc Adina
Ștergere