sâmbătă, 11 decembrie 2010

Pui cu sos de smantana si curry

Avem nevoie de:
- 1 pui , 1 frunza dafin , 1/2 lingurita boabe de piper , 1 ceapa , 2 morcovi , 1 /2 telina mica , 1 pastarnac , 1 lingurita sare , 2 linguri faina , 200 ml smantana , 2 linguri unt , 1 lingurita rasa curry pudra

Preparam asa:
Zarzavaturile se spala .Ceapa se curata si se taie pe jumatate.Carnea de pui se pune in cratita impreuna cu legumele , boabe de piper , frunza de dafin , se acopera cu apa si se fierbe la foc mic.Cand s-a fiert carnea , se scoate.Supa se strecoara.Carnea se taie bucatele.
Untul se topeste , se adauga faina si se caleste , apoi se adauga 300 ml supa , amestecand continuu.Se adauga smantana , curry , sare daca mai este necesar si bucatile de carne .Se lasa sa fiarba la foc mic 5 minute.
Se serveste cu garnitura de orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...