marți, 7 decembrie 2010

Piept de pui cu sos de ciuperci

Din pacate , nu am avut ciuperci proaspete si am avut o cutie de ciuperci desfacuta aseara pentru pizza , asa ca sosul de ciuperci este facut din ciuperci din conserva.Sunt sigura ca este muult mai bun cu ciuperci proaspete , dar...data viitoare.




Avem nevoie de:
- 1 piept de pui , 1 cutie ciuperci , unt , 50 ml vin alb sec , 150 g smantana , sare , piper , boia , ulei

Preparam asa:
 Pieptul de pui se taie felii , se condimenteaza cu sare , piper si boia.Se unge cu ulei si se prajeste pe grilul bine incins.Se scoate si se tine la cald.
Intr-o tigaie se pune untul , se adauga ciupercile scurse de zeama si sterse cu un servet de bucatarie.Se calesc cateva minute , apoi se toarna deasupra vinul.Se lasa sa dea in clocot , se ia tigaia de pe foc si se adauga smantana.Se aduce din nou pe foc ,  se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba putin.
Pieptul de pui se serveste cu sosul de ciuperci alaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...