joi, 8 iulie 2010

Papanasi

Ma gandesc la ei de cateva zile si daca am cumparat toate cele necesare si fiica-mea tot doarme bine-merci , i-am facut. Mmmm...cu gem de coacaze si multa smantana.


Avem nevoie de:
- 250 g branza de vaci grasa , 1 ou , 8 linguri faina , 2 linguri zahar , 1 plic zahar vaniliat , 1/2 lingurita praf de copt , un varf cutit de sare .

Preparam asa:
Ingredientele se amesteca bine , fie cu mixerul , fie cu o lingura , pana compozitita este omogena.Cu mana cu faina se fac bile de doua marimi , una de 5-6 cm si "capacul" de 1-2 cm.Bila mai mare se turteste intre palme si i se face o gaura la mijloc.
Papanasii se prajesc in ulei bine incins , la foc mediu, pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta.
Se pot servi cu gem si smantana , cu crema de ciocolata , cu inghetata .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...