O reteta rapida , simpla , un chec bun de facut atunci cand te grabesti si vrei sa ai ceva dulce in casa , din putine ingrediente. Poate fi si un dulce de post pentru ca nu contine nici oua , nici lapte.
Avem nevoie de :
- 200 g faina , 200 g zahar, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, un praf de sare, 3 linguri cacao, 80 ml ulei, 250 ml apa , 1 lingura extract de vanilie, 1 lingura esenta de cafea, 1 lingurita otet
Preparam asa:
Ingredientele solide se cern impreuna. Se adauga uleiul , apoi otetul , esentele si apa si se amesteca bine pentru omogenizare.
O tava de chec se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna in ea compozitia si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca. 40 de minute.
Se lasa la racit pe gratar.
Am spus ca e simplu si rapid , nu?
E umed , pufos, perfect la o ceasca de cafea sau un pahar cu lapte dimineata.
Avem nevoie de :
- 200 g faina , 200 g zahar, 1 lingurita bicarbonat de sodiu, un praf de sare, 3 linguri cacao, 80 ml ulei, 250 ml apa , 1 lingura extract de vanilie, 1 lingura esenta de cafea, 1 lingurita otet
Preparam asa:
Ingredientele solide se cern impreuna. Se adauga uleiul , apoi otetul , esentele si apa si se amesteca bine pentru omogenizare.
O tava de chec se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna in ea compozitia si se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca. 40 de minute.
Se lasa la racit pe gratar.
Am spus ca e simplu si rapid , nu?
E umed , pufos, perfect la o ceasca de cafea sau un pahar cu lapte dimineata.
Nu refuz o feliuta mica!
RăspundețiȘtergereSimplu, rapid si bun oricand!
RăspundețiȘtergereAs servi si eu doua feliute la o gustare. Arata tare bine!
RăspundețiȘtergereMultumesc doamnelor
RăspundețiȘtergerepe cat de rapid se prepara, cred ca pe atat de rapid si usor este degustat si savurat cu placere, un desert excelent si delicios :)
RăspundețiȘtergereSe face repede , se mananca repede :)
Ștergere