joi, 10 noiembrie 2011

Rulou de pui cu carnati si ou

Ador rulourile din piept de pui , poate ati observat deja , fac destul de des si incerc diverse combinatii. Astazi m-am gandit sa-l umplu cu cascaval , feliute de carnati si ou fiert . Arata interesant , iar la gust ...este pe placul meu cu siguranta .



Avem nevoie de :
- 2 piepti de pui intregi , 50 g carnati picanti , 50 g cascaval , 2 oua fierte tari  , sare , piper , boia de ardei dulce , usturoi granulat , ulei

Preparam asa :
Pieptii de pui se fileteaza si se bat usor feliile cu ciocanul de snitele . Se aseaza una langa alta pe folie de aluminiu suprapuse putin . Se aseaza deasupra felii subtiri de carnati , se rade cascaval si se aseaza jumatati de ou ( taiat pe lung ) una in spatele celeilalte . Se ruleaza carnea , se condimenteaza cu sare , piper , usturoi granulat si boia de ardei dulce . Se toarna putin  ulei , se inveleste in folie si se aseaza in tava. Se toarna in tava putina apa si se da la cuptor , la 190 grade , cca. 30 minute .
Dupa 30 min  ,  se desface folia si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca putin deasupra . Se scoate din cuptor si se lasa 10 minute sa se "odihneasca" .
Se feliaza si se serveste alaturi de cartofi piure ( sau orice va place )

12 comentarii:

  1. Ce frumos arata papica ta,sigur este buna tare.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place din piept sa fac rulouri cu ceva... umplutura...etc, asltfel mi se pare o carne prea seaca. La fix acum poti face resturile cu paste. Pup si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dia , e buna , mie imi place .

    Sara , exact dupa ce am facut-o , am citit la tine pe blog reteta cu paste si m-am gandit ca e perfecta pentru cina . Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce rulouri colorate, cu siguranta sunt si delicioase! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana , Cristina , B.A , multumesc penru aprecieri. Sunnteti niste dragute.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum arata!! zici ca-i prajiturica !! tare buna papica ai facut ..!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anto , :) , ai dreptate , arata ca o prajitura :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...