Avem nevoie de :
- pt.blat : 4 oua , 4 linguri de zahar , 4 linguri de faina , esenta de vanilie
- pt. crema : 1 plic sarlota de ciocolata Dr.Oetker , 300 ml lapte rece
- pt.ornat : zahar pudra
Preparam asa:
Ouale se despart.Albusurile se bat spuma tare , se adauga treptat zaharul , apoi pe rand galbenusurile , esenta de vanilie .Se incorporeaza treptat si faina amestecand usor.Se coace o foaie dreptunghiulara.Se scoate si se ruleaza calda intr-un prosop umed si se lasa la racit asa.
Peste laptele rece de la frigider se toarna continutul plicului de sarlota , se mixeaza putin la viteza mica , apoi 3 minute la viteza mare.Se lasa crema ( va fi cam subtire , dar se ingroasa ) la temperatura camerei vreo 2 minute.Se intinde peste blat , apoi se ruleaza.
Se pudreaza cu zahar si se da la rece .Se feliaza .
Ce pufoasa esteee!
RăspundețiȘtergereBun,foarte bun!
Mda...niam niam...Vreau si eu rulada.
RăspundețiȘtergereAi doua premii la mine pe blog. Te astept >:D<